Reiseblogg fra Travellerspoint

Avreisen nærmer seg

og ting begynner å falle på plass

semi-overcast 17 °C

Da var det under to uker igjen før avreise. Flybillettene bestilt, avskjede er blitt tatt, og pulsen høyner litt med tanke på 4. september. Nå har jeg også fått en vertsfamilie. Det vil si, egentlig skal jeg bo hos en eldre dame i en leilighet. Dette er det jeg har fått vite om henne:

  • 60 år
  • Enslig
  • Barn, men disse bor ikke lenger hjemme
  • 1 labrador
  • Ikke-røyker
  • Bor 7 km fra skole
  • Like å gå turer, svømme, se severdigheter og gå på muséer

Nå vet jeg til og med hvor jeg skal bo! Spennende! Dette høres også ut som en snill dame, får håpe hun er det i virkeligheten også. Kanskje hun kan vise meg rundt i Lyon?

Skrevet av ekjetsa 06:16 Arkivert i Norge Tagged frankrike reisedatoer Kommentarer (0)

Reisedatoer

Ingen vei tilbake (nesten)

overcast 18 °C

Da har har jeg fått reisedatoen til Australia. Mandag 16. januar 2012 drar jeg fra Gardermoen, Oslo, Norge til Sidney Australia. Gleder meg veldig! Nå kan jeg virkelig ikke trekke meg! Å få en dato har fått alt til å bli mye mer virkelig. Så får vi bare se hvor lenge eventyret i Australia varer. Forhåpentligvis blir jeg der en 5 måneder. Jeg får et gratis stopp i Bangkok på turen hjem, så kanskje jeg blir i Thailand en liten stund. Jeg får rett og slett se hvor langt pengene strekker til!

Men før det er det språkkurs i Lyon i Frankrike noe jeg også gleder meg veldig til. Jeg har bestilt flybillett til og med, så jeg drar 4 septemper. Det er ikke lenge til, under 2 måneder nå! Jeg er veldig spent på hvem andre som kommer til å være på det kurset. Håper det er noen yngre, at ikke jeg sitter der med en haug 40-åringer! Men det går nok forhåpentligvis bra. Håper jeg får sett litt av Frankrike med det samme jeg er det. Jeg får ta noen utflukter i helgene :)

Skrevet av ekjetsa 11:43 Arkivert i Norge Tagged australia frankrike reiseklar Kommentarer (0)

(Innlegg 31 - 32 av 32) « Side .. 2 3 4 5 6 [7]